אלברטו ואח' נ' לביטוח בע"מ - פסקדין
|
ת"א בית משפט השלום אשדוד |
45087-10-10
23.5.2011 |
|
בפני : אריאל ברגנר |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: 1. מלמונט הקטור אלברטו 2. דבורה מלמונט |
: "הראל" חב' לביטוח בע"מ |
| החלטה,החלטה | |
החלטה
לאחר ששמעתי טענות הצדדים, אני קובע כדלקמן:
1.מומחה בית-המשפט ד"ר קרפ שמונה לצורך בדיקתו של התובע 1, יתייחס במסגרת חוות דעתו לצורך במינויו של מומחה בתחום הנוירולוגיה או לאו. ב"כ התובע יעביר החלטה זו לד"ר קרפ בתוך 7 ימים.
2.נחה דעתי כי במסמכים שצורפו על-ידי התובע 1 קיימת ראשית ראייה לנכות בתחום ה- א.א.ג. ולכן אני מקבל את הבקשה למינוי מומחה רפואי בתחום זה. גם טענת הנתבעת בעניין זה - דינה להתברר במסגרת בדיקת המומחה.
לפיכך, אני ממנה בתחום ה- א.א.ג. את ד"ר יוסף בלום מרח' ביל"ו 78 הרצליה, לבדיקת התובע 1 כדי לקבוע האם נותרה לו נכות כלשהי כתוצאה מהתאונה מיום 22.2.10.
הצדדים יעבירו למומחה זה את מלוא המסמכים הרפואיים שבידיהם, למעט חוו"ד רפואיות, בתוך 14 יום מהיום והמומחה מתבקש לזמן את התובע 1 באמצעות באי כוחו לבדיקה בתוך 30 יום לאחר מכן.
בשלב זה, תישא הנתבעת בשכ"ט ד"ר בלום בסך של 4,500 ₪ בצירוף מע"מ.
3.בהקשר לבקשה למינוי מומחה אורתופד לבדיקת התובעת 2, גם במקרה זה נחה דעתי לקיומה של ראשית ראייה ואני מקבל את העתירה למינוי מומחה גם בעניינה, לפיכך אני ממנה כמומחה אורתופד מטעם בית-המשפט לבדיקת התובעת 2 את ד"ר לוגר ממחלקה אורתופדית ב' בביה"ח איכילוב בת"א.
המומחה יבדוק את התובעת ויחווה דעתו אם נותרה לה נכות כלשהי כתוצאה מהתאונה מיום 22.2.10.
הצדדים יעבירו למומחה זה את מלוא המסמכים הרפואיים שבידיהם, למעט חוו"ד רפואיות, בתוך 14 יום מהיום והמומחה מתבקש לזמן את התובעת 2 באמצעות באי כוחה לבדיקה בתוך 30 יום לאחר מכן.
בשלב זה, תישא הנתבעת בשכ"ט ד"ר לוגר בסך של 4,500 ₪ בצירוף מע"מ.
קובע קדם משפט נוסף ליום 26.9.11 בשעה 08:50.
הצדדים יפעלו בעניין תחשיבי נזק כאמור בסעיף 6 להחלטתי מיום 2.3.11.
כמו כן, עד למועד קדם המשפט ישלימו הצדדים ביניהם את מלוא ההליכים המקדמיים, לרבות משלוח שאלונים ומתן תשובות.
ניתנה והודעה היום י"ט אייר תשע"א, 23/05/2011 במעמד הנוכחים.
אריאל ברגנר, שופט
החלטה
כפי שציין ב"כ התובעים, החיוב של הנתבעת בשכ"ט המומחים הינו בשלב זה בלבד ובהמשך ההליך יוכלו הצדדים לטעון בעניין זה.
ניתנה והודעה היום י"ט אייר תשע"א, 23/05/2011 במעמד הנוכחים.
אריאל ברגנר, שופט
הוקלד על ידי: דפנה צדוק התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|